Twitter
Nemzetközi foci sport

Meghalt a korábbi Inter-játékos, aki az első focis matricán szerepelt

82 éves korában meghalt az Inter korábbi olasz válogatott játékosa, Bruno Bolchi.

A korábbi kiváló felépítésű középpályás 18 évesen debütált a milánói klubban, amellyel 1963-ban bajnokságot nyert.

A négyszeres válogatott Bolchi később megfordult a Veronában, az Atalantában és a Torinóban is, utóbbi csapattal olasz kupát nyert 1968-ban.

1961-ben ő lett az első játékos, aki Panini-matricán szerepelt. Az olasz cég az 1970-es vébé óta minden torna előtt kiadja a matricagyűjtő albumot, amelyben a résztvevő válogatottak játékosai szerepelnek.

Bolchi a visszavonulása után edzőként is kipróbálta magát, rengeteg csaptnál dolgozott, többek között az Atalantánál, a Genoánál, a Barinál és a Messinánál.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!