Nemzetközi foci

Félmeztelen drukker hozta a frászt a duplázó Messire

Andres Kudacki / AFP
Andres Kudacki / AFP

Argentína labdarúgó-válogatottja a csereként az 56. percben beálló Lionel Messi duplájának is köszönhetően győzte le 3-0-ra Jamaicát a szerda hajnali, New Jersey-ben rendezett felkészülési mérkőzésen, Julian Álvarez talált még be rajta kívül. A PSG klasszisa előbb a tizenhatoson kívülről zúdította a labdát a hálóba, majd egy okos lövéssel szabadrúgásból is betalált. Góljait a 86. és a 89. percben szerezte.

Messi góljai:

Az emberek meg voltak őrülve Messi láttán, hárman is a pályára rohantak a mérkőzés közben. Egy férfi például szelfizni akart a támadóval, de elcsúszott a vizes gyepen, míg egy másik férfi félmeztelenül ért oda a játékoshoz, a kissé meglepett Messi pedig a hátára kezdett autogramot írni, amikor megérkeztek a biztonságiak és leteperték a drukkert.

A meccs után jött a bejelentés

Jamaica legyőzése után bejelentették, hogy további négy évig, a 2026-os világbajnokság végéig Lionel Scaloni marad az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, írja az MTI.

Folytatjuk a megkezdett munkát

– nyilatkozta röviden Chiqui Tapia, az argentin szövetség elnöke.

Scaloni a 2018-as vb-vereség után vette át az Albiceleste irányítását Jorge Sampaolitól. Az argentinok – akiknél a duplázó Messi 100. győzelmét szerezte – legutóbb a 2019-es Copa América döntőjében maradtak alul, azóta 35 mérkőzést vívtak meg veretlenül.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik