Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Orbán gólja kevés volt, Berlinben kapott ki a Lipcse

Schäfer András együttese, az Union Berlin hazai pályán 2-1-re legyőzte a Willi Orbánnal felálló RB Leipziget a német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának szombati játéknapján.

Kapcsolódó
A 89. perc elején még 2-0-ra vezetett, mégis kikapott a Dortmund
Még egyetlen Bundesliga-csapat sem volt képes arra, amit most a Werder Bremen bemutatott.

Mindkét magyar válogatott futballista kezdőként lépett pályára, Schäfert a 74. percben – együttese 2-0-s vezetésénél – lecserélték, Orbán pedig végigjátszotta a mérkőzést, és ő szerezte fejessel a vendégek szépítő gólját a 83. percben.

A három magyar válogatott futballistát is foglalkoztató lipcseiektől a kapus és csapatkapitány Gulácsi Péter combsérülés, a támadó középpályás Szoboszlai Dominik eltiltás miatt hiányzott.

A Lipcse két döntetlen után szenvedett vereséget, az Union Berlinnek pedig egy döntetlen mellett ez volt a második győzelme.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!