Nemzetközi foci

Először talált be új klubjában, és egyből harcba szállt a szezon gólja címért

Angel Marchini / SOPA Images / LightRocket via Getty Images
Angel Marchini / SOPA Images / LightRocket via Getty Images

A két Eb-győztes, Lorenzo Insigne és Federico Bernardeschi mellett van még egy olasz légiósa az MLS-ben szerepő Toronto FC-nek, a 26-szoros válogatott Domenico Criscito.

A 35 éves védő az előző idényben a Genoában szerepelt, amely búcsúzott a Serie A-tól, de ő nem tartott a másodosztályba a klubbal, amelyben összesen 274 tétmeccsen lépett pályára, hanem belevágott még egy észak-amerikai kalandba.

Criscito nyolcadik MLS-meccsén, a New England Revolution ellen megszerezte első gólját, és el kell ismerni, gyönyörű találat volt: Michael Bradley lágyan átívelt labdáját a 16-oson kívülről ragasztotta a jobb felsőbe.

A Toronto ezzel a góllal alakította 2-2-re az állást, és mivel a hátralévő negyedórában már nem született újabb gól, így Criscito egy pontot megmentett csapata számára.

A kanadai klubnak az alapszakaszban még nyolc meccse van, hogy kiharcolja a rájátszást, és az esélyei nem is rosszak: mindössze három pont a hátránya az Orlandóval szemben, igaz, a floridai csapat egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik