Nemzetközi foci

Két Barcelona-sztárra is lecsaphat a Chelsea

Lehet, hogy véget ér a nagy huzavona, és meglesz végre Frenkie de Jong új csapata? – ez a kérdés foglalkoztatja a barcelonai szurkolókat. A helyi Sport című napilap ugyanis a címlapon jelezte, 44-szeres holland válogatott játékos a Chelsea-ben folytathatja pályafutását.

Kapcsolódó
Tiszta Anfield-fíling, így énekeltek a japán csapat szurkolói
Az Urawa Red Diamonds rajongói kitettek magukért.

De Jong ügynöke, Ali Dursun szerdán érkezett Barcelonába, hogy megvitassa a hosszú ideje tartó menni vagy maradni állapotot. Ugyan a tárgyalás eredményét még nem hozták nyilvánosságra, de csütörtök reggel a Sport címlapon számolt be arról, hogy a Chelsea 80 millió eurót fizetne a középpályásért.

A labda most De Jongnál és menedzserénél van, ha sikerülne a londoniakkal is megállapodni, akkor semmi akadálya nem lenne az átigazolásnak. Ugyan korábban Erik ten Hag, a Manchester United edzője is komoly érdeklődést mutatott De Jong iránt, ám a játékos jelezte, szeretne a Bajnokok Ligájában játszani.

A Chelsea-nek egyébként is van elég dolga a Barcelonával, Thomas Tuchel menedzser ugyanis még mindig Pierre-Emerick Aubameyangban látja a megoldást a csatársorban azok után, hogy Romelu Lukaku és Timo Werner is távozott.

A Barcelona azonban nem akarja elengedni a gaboni támadót, Xavi fontos szerepet szánna neki – a spanyol sportlapok szerint inkább Memphis Depaytól válna meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik