Nemzetközi foci

Román focitulaj: „Elpusztítunk mindent, ami Viktor Vlagyimirovics Orbánnal kapcsolatos”

VI Images via Getty Images
VI Images via Getty Images

Szerdán 20.30-tól a Dunaszerdahely a román Steau Bukarest jogutódját, az FCSB-t fogadja majd a Konferencia Liga-selejtező harmadik fordulójában. A román klub tulajdonosa, Gigi Becali leginkább a hangzatos kijelentéseiről ismert, amire a román sajtó rá is harap, folyamatosan címlapon van és kikérik a véleményét.

Így történt ez a mostani párharc előtt is – szúrta ki az Azonnali –, most sem fogta vissza magát. A magyar kormány milliárdokkal támogatta már a dunaszerdahelyi klub akadémiáját, melynek a megnyitóján Orbán Viktor beszédet is mondott. Ez a kapcsolat, ami nagyon szúrja Becali szemét.

Ha a magyar kormány támogatja, akkor szétzúzom őket. Elpusztítunk mindent, ami Viktor Vlagyimirovics Orbánnal kapcsolatos. Jó érv, hogy még jobban játszunk, főleg azok után, amiket legutóbb mondott

mondta Becali utalva a magyar miniszterelnök és Vlagyimir Putyin baráti kapcsolatára, valamint tusnádfürdői beszédére.

Kapcsolódó
Csercseszov az utolsó pillanatban kettőt cserélt a ferencvárosi BL-keretben
Szerdán az azeri Qarabag vendége lesz a magyar bajnok, amelynek van egy nagy visszatérője is.

Az FCSB az előző szezonban a román élvonal második helyén végzett, így a Konferencia Liga-selejtező második körében csatlakozott be az európai kupaküzdelmekbe, a Saburtalo Tbiliszit ejtette ki. A DAC negyedikként zárt a szlovák élvonalban, északír és feröeri ellenfelet búcsúztatott eddig.

Az első meccset Dunaszerdahelyen, a visszavágót Bukarestben játsszák.

Olvasói sztorik