Nemzetközi foci bajnokok ligája

Agyrázkódást szenvedett és elájult a Fradi ellen lecserélt Slovan-védő

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Nincs könnyű helyzetben a Slovan Bratislava labdarúgócsapata, amely a Ferencváros elleni BL-kiesés után az Európa Liga-selejtező 3. fordulójában a görög Olympiakosz ellen lép majd pályára – és a párharcból kulcsemberek fognak hiányozni.

A Fradi elleni csata egyik nagy vesztese a 26 éves cseh védő, Jurij Medvedev volt, akit már a 4. percben le kellett cserélni, ugyanis olyan szerencsétlenül ütközött Eldar Civic térdével, hogy nem tudta folytatni a játékot.

„Remélem, nem lesz semmi baja. Valószínűleg agyrázkódása van, elvesztette az eszméletét, de aztán magához tért” – nyilatkozta idősebb Vladimir Weiss edző a meccset követő sajtótájékoztatón.

Adrián Zoltán / 24.hu Medvedev hordágyon hagyta el a pályát szerda este

A szlovák lapok egyelőre nem informatívak, csütörtök délelőtt még nem írtak semmit a játékos állapotáról.

De a problémák ezzel még nem értek véget, az edző becserélte a fiát, ifjabb Vladimir Weisst a 87. percben, hogy aztán hat perc elteltével őt is levigye, a középpályás ugyanis izomsérülést szenvedett.

„Két kulcsjátékost is elveszítettünk a meccsen, ráadásul a venezuelai válogatott csatár, Eric Ramírez megsérült az edzésen, de a cseh válogatott balszélső, Jaromír Zmrhal sem áll még készen a játékra” – panaszkodott a szakember.

A Slovan augusztus 4-én Pireuszban lép pályára az Olympiakosz ellen, előtte azonban még vár rá egy szombati bajnoki a MFK Zemplín Michalovce ellen.

Olvasói sztorik