Nemzetközi foci

Elkábították és kirabolták a Real-játékost a nyaralása alatt

Oli SCARFF / AFP
Oli SCARFF / AFP

Már az eleső estén rémálommá vált a Real Madriddal bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert Fede Valverde, valamint párja, Mina Bonino nyaralása Ibizán: elkábították és kirabolták őket, több mint tízezer euró készpénzt loptak el tőlük.

Kapcsolódó
Mást is bedrogozhattak az úszó-vb zárópartijának meghirdetett eseményen
Verrasztó Dávid nevével hirdették meg a bulit, de ő nem is volt Magyarországon.

Bonino az Instagramon írta meg történetüket, miszerint megérkeztek a szállásra, ott fogadta őket a szakács, aki közölte, hogy csak egy kulcs van az apartmanhoz, azt elvinné, hogy másnap úgy tudjon nekik reggelit készíteni, hogy nem kelti fel őket. Másnap aztán nagyon rosszul érezte magát, az ágyból alig tudott kikelni, egy ismerősének írt, hogy menjen át hozzájuk, hogy foglalkozni tudjon a kisfiával.

Egy órába telt, mire le tudtam menni a hálóból a lépcsőn, amikor azt láttam, hogy a bőröndjeim a nappali közepén vannak feltúrva. (…) Később, amikor a partra akartunk menni, gondoltam pénzt veszek magamhoz, de kinyitottam a pénztárcámat és üres volt. Ekkor megjelent a szakács, és mondta, hogy mindent felforgatva talált

írta le a történetet Bonino, majd azt is hozzátette, hogy a szakács aztán felmondott és elhagyta a házat.

Ezután felkereste őket az utazási ügynökség, akik azt mondták, hogy a szakácsra gyanakodnak, biztosan az ételbe tett valamit. Valverdét és párját kórházba vitték, eltöltöttek ott egy napot, azonban a kábítószertesztjeik negatívak lettek. Boninót leginkább az zavarja az egészben, hogy sosem tudják meg, mi történt velük, ráadásul valaki úgy rámolta ki a szállásukat, miközben ő elkábítva és meztelenül feküdt az ágyban.

Az utazási ügynökséget lecserélték, szállást váltottak, és maradtak további két hetet Ibizán, de már megnövelt biztonsági intézkedések mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mina Bonino (@minabonino) által megosztott bejegyzés

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik