Nemzetközi foci

A Barca még vastagabban megnyomta a ceruzát a Lewandowskiért vívott harcban

Frank Hoermann/SVEN SIMON / dpa
Frank Hoermann/SVEN SIMON / dpa

Egybehangzó médiaértesülések szerint az FC Barcelona ismét emelte a Bayern München támadójáért, Robert Lewandowskiért kínált összeget.

Kapcsolódó
Miért képmutató Robert Lewandowski?
Ugyan csak július elsején indul a nemzetközi átigazolási szezon, mégis több jelentős üzletet nyélbe ütöttek már az európai futballpiacon, ráadásul fittyet hányva erre a hivatalos dátumra, egy kivételével ezeket már be is jelentették a topklubok. Erről beszélgettünk a legutóbbi Ziccerben.

A Bild szerdán arról írt, hogy a katalán klub legújabb ajánlata 40+5 millió eurós a 33 éves lengyel válogatott futballistáért. A Sport című spanyol lap úgy tudja, hogy ez a Barca utolsó ajánlata, s az egyesület reméli, hogy júliusban tető alá hozhatják az üzletet. Sajtóinformációk szerint a katalánok középpályása, Frenkie de Jong mintegy 65 millió euróért a Manchester Unitedhez igazol, ezzel szélesedik az egyesület anyagi mozgástere Lewandowski esetében.

A játékos szerződése 2023. június 30-ig szól Münchenben, s már többször hangoztatta, hogy idén szeretné elhagyni a német bajnok bajorokat, a vezetőség azonban nem támogatja a távozását.

Olvasói sztorik