Nemzetközi foci

A korábbi Real-játékos bevallotta, volt, hogy részegen ment edzésre

PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Alkoholproblémáiról vallott a Real Madrid és a Roma korábbi játékosa, Cicinho.

„Ha azt kérdeznék, edzettem-e részegen a Realnál, azt felelném, hogy igen. Kávét ittam, hogy ne érződjön az alkohol a leheletemen, és telefújtam magam parfümmel. A visszavonulásom után sem volt könnyű leállni, mert sokszor nem is kellett fizetnem az alkoholért, az étteremben örömmel hozták nekem az italokat” – mesélte a korábbi 15-szörös brazil válogatott, aki a csapattal 2005-ben megnyerte a Konföderációs Kupát.

A most 41 éves Cicinho azt mondta, 13 évesen nyúlt először az italhoz, és fiatalként sokszor a nála idősebbeket kérte meg, hogy vegyenek neki alkoholt, mivel ők már legálisan beszerezhették.

Az alkoholizmus akkor kezdett elhatalmasodni rajta, amikor elszenvedte második súlyos térdsérülését, és bevallása szerint a gyógytorna után hazament, és kora délutántól hajnalig egyfolytában ivott.

Most azt mondta, szeretné bepótolni az elvesztegetett időt, és bocsánatot akar kérni a fiától.

„Az alkohol közelebb visz azokhoz az emberekhez, akik kedvelik ezt az életmódot, azok viszont, akik igazán szeretnek téged, ki vannak zárva az életedből, és amikor falhoz állítanak, és elmondják, hogy az életük pocsék, nem akarod meghallgatni őket. Bocsánatot akarok kérni a 15 éves fiamtól. 2 éves volt, és még nem fogta fel a helyzetet, de nekem bevésődött az emlékezetembe, ahogy vele viselkedtem”.

A kiemelt képen Cicinho (jobbra) Marcelóval és Roberto Carlossal látható a Real Madrid edzésén.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik