Nemzetközi foci

A Liverpool sztárja arról, hogy a Bayern leigazolná: Azt teszem majd, amit a honfitársaim akarnak

Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Sadio Mané, a Liverpool szenegáli labdarúgója honfitársai véleményét is figyelembe veszi, mielőtt döntést hoz pályafutásának további alakulásáról.

A támadónak jövő nyáron jár le a szerződése a Bajnokok Ligája és a Premier League legutóbbi idényében egyaránt második liverpooliaknál, ennek ellenére a nemzetközi sportsajtóban biztosra veszik a 30 éves légiós távozását, akinek új klubja a Bayern München lehet.

Kapcsolódó

A szenegáli válogatott szombaton Beninnel játszik az Afrika Kupa selejtezőjében, és Mané egy interjúban egy online közvélemény-kutatásra hivatkozva azt állította, hogy honfitársai többsége támogatja a nyári klubváltását.

„Mint mindenki más, természetesen én is jelen vagyok a közösségi médiában, és olvasom a kommenteket is” – mondta Mané, aki szerint honfitársai 60-70 százalékban azon az állásponton vannak, hogy jövő nyáron távoznia kellene a Liverpooltól.

Azt teszem majd, amit ők akarnak. Hamarosan meglátjuk. Nem kell ezt elsietni, majd együtt meglátjuk

A 2016-ban érkezett Mané főszerepet vállalt a Liverpool 2019-es BL-győzelmében, valamint a 2020-as bajnoki címben. A 2021-2022-es szezonban FA Kupát és Ligakupát nyert a Vörösökkel, és 23 gólt szerzett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik