Nemzetközi foci

Spanyol csapattal hozták hírbe Szoboszlait, menedzsere egyből reagált

Martin Rose/Getty Images
Martin Rose/Getty Images

Egy spanyol újságíró, Gerard Moreno a Twitter-oldalán írta meg, hogy Szoboszlai Dominik a hétvégén San Sebastianba látogat és a La Ligában szereplő Real Sociedad játékosa lehet. Bár a magyar játékos a szezon során többször is csereként állt be az RB Leipzigbe, ez a hír mindenképpen váratlanul bukkant fel.

Nem sokkal ezután Szoboszlai menedzsere, Esterházy Mátyás reagált a pletykára:

Természetesen van érdeklődés ügyfelem iránt, hiszen nagyon jó szezonja volt a Leipzigben. De jelenleg Magyarországon pihen és hétfőn csatlakozik a válogatotthoz. Minden más nem igaz.

Szoboszlai ebben a szezonban 44 meccsen játszott Lipcsében, ezeken tíz gól, kilenc gólpassz a mérlege, a csapattal Német Kupát nyert. A szerződése 2026 nyaráig szól.

Később megszólalt a lipcsei klub ügyvezetője, Oliver Mintzlaff is, aki kijelentette, Szoboszlai a következő szezonban is az RB Leipzig labdarúgója lesz.

„Dominik fantasztikus játékos, aki már az előző szezonban is megmutatta a képességeit. Tervezünk vele. Természetesen az RB Leipzignél marad. A menedzserével is erről állapodtunk meg, és maga a játékos is ezt akarja” – mondta Mintzlaff a Bild szombati számában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik