Nemzetközi foci bajnokok ligája

Megvette a legolcsóbb buszt, de lerobbant a liverpooli szurkolókkal

Három éve egyszer már megmutatta, milyen önzetlen Liverpool-szurkoló Simon Wilson: a híres youtuber akkor 40 fontért vett egy autót, hogy Angliából – két társával, köztük egy Spurs-drukkerrel – eljusson a Tottenham elleni madridi BL-döntőre.

Kapcsolódó
Legénybúcsúján idegen nővel az ágyában fotózták le az angol válogatott csatárt
Andy Carroll elég kínos helyzetbe hozta magát két héttel a nagy esemény előtt.

Ezúttal ennél is nagyobb fába vágta a fejszéjét, a fejébe vette, hogy segít azon szurkolóknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy Párizsba utazzanak a fináléra.

Így aztán megvette az ország egyik legolcsóbb buszát (amit hirtelen talált), és 50 rajongóval, akiktől mindössze egy fontot kért fejenként – elindult Franciaországba.

„Kerestem az olcsó buszok között, és ezt találtam. Felmatricáztuk, ez többe kerülnek, mint maga a busz” – mondta Wilson, aki csak azzal nem számolt, hogy a megvásárolt jármű minősége tökéletes összhangban lesz az árral.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Simon Wilson (@simonjwils) által megosztott bejegyzés

„A problémák közvetlenül az indulás után kezdődtek. Ötven szurkoló gyűlt össze Anfield előtt, és útnak indultunk, de gyorsan világossá vált, hogy pokoli lesz az út, mert nem működik a klíma és az ablakokat nem lehetett kinyitni.

Ráadásul nem kaptuk meg az ígért visszaigazolást a biztosítótól, hogy egy 22 éves busszal Franciaországba utazhatunk. Kiderült ugyanis, hogy nem felel meg a párizsi környezetvédelmi előírásoknak.

Jöhetett a B terv, hiszen a jeggyel rendelkező utasokat nem lehetett cserben hagyni.

„Felhívtam néhány embert, és sikerült egy másik buszt szereznünk, amely megfelelt a kritériumoknak. De így annyira későn indultunk, hogy lekéstük a doveri kompot, amely Franciaországba vitte volna bennünket. Felhívtam a közlekedési társaságot, ahol azt mondták, hogy valaki lemondta a következő kompot, ezért lefoglaltuk azt” – tette hozzá.

A csapat végül vasárnap hajnal 4 órára megérkezett egy szállodába, jóval a finálé kezdte előtt ahhoz, hogy odaérjenek a stadionba.

Olvasói sztorik