Nemzetközi foci

Meccs előtt élesztették újra a Nottingham védőjének édesapját

Jon Hobley / MI News / NurPhoto via AFP
Jon Hobley / MI News / NurPhoto via AFP
Gratulált a feljutáshoz a Bournemouth csapatának Steve Cook, a Nottingham Forest 31 éves védője, aki a keddi bajnoki után köszönetet mondott a helyi stadionban szolgálatot teljesítő mentősöknek is.

A Championship egyetlen keddi összecsapásán a 33. fordulóból elhalasztott Bournemouth–Nottingham rangadót pótolták, a már biztos élvonalbeli Fulham mögött ez a két csapat harcolt a másik feljutó helyért.

Kapcsolódó
Két kisbusszal mentek bunyózni a frankfurti futballhuligánok
A hazai drukkerek egy csoportja megtámadta a West Ham szurkolóit.

A hárompontos előnnyel álló hazaiak kihasználták a pályaelőnyt, és ha nehezen is, de Kieffer Moore 83. percben szerzett góljával 1-0-ra nyertek, így egy fordulóval a szezon vége előtt biztosították helyüket a legjobbak között.

A mérkőzés után a vendégek védője, Steve Cook – aki tíz és fél év után januárban éppen a Bournemouth csapatát hagyta ott – a közösségi oldalán megható bejegyzést tett közzé.

Először is nagyon gratulálok a Bournemouth-nak a feljutáshoz, de köszönetet kell mondanom a mentősöknek is. Sajnos édesapám szíve közvetlenül a meccs előtt megállt, de sikerült újraéleszteni. Örökké hálás leszek

– írta.

Olvasói sztorik