Nemzetközi foci sport

Trabzonban az emberek megőrültek örömükben

Szombat este egy döntetlen is elegendőnek bizonyult a Trabzonspornak, hogy 1984 után ismét megnyerje a török labdarúgó-bajnokságot. A trabzoni csapat 2-2-t játszott az Antalyasporral, és három fordulóval az idény befejezése előtt behozhatatlan előnyt szerzett a válogatott Szalai Attilát foglalkoztató Fenerbahcéval szemben, ugyanis kilenc ponttal vezet a tabellán.

A török szurkolók amúgy is elég érzelmesek, vehemensek, képzeljük el, mennyire őrültek meg örömükben, amikor kedvenc csapatuk Abdullah Avcı edző irányításával 38 év elteltével szerez bajnoki címet. Például a meccs lefujása után pár pillanattal így nézett ki a szép nevű, Hüseyin Avni Aker Stadion stadion gyepe:

Később a város főterére vándorolt és azt is ellepte az ünneplő tömeg

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!