Nemzetközi foci

Nem akartak hinni a fülüknek a drukkerek, mikor megszólalt a német focista

Twitter
Twitter

A Schalke tavaly kiesett a Bundesligából, de jó eséllyel pályázik arra, hogy egyből visszajusson az élvonalba, a 32. fordulóban aratott győzelmével ugyanis továbbra is vezeti a tabellát. A Sandhausen elleni 2-1-es sikerben főszerepet vállalt a duplázó Simon Terodde, aki a győztes találatot a 91. percben szerezte.

Mindezek után egyértelmű volt, hogy őt interjúvolja majd meg a német Sky, ám ahogy beszélni kezdett, mindenki meglepődött a helyszínen és a televíziók előtt is. A csatárnak ugyanis szinte alig volt hangja.

„Mindent értünk, Simon” – ezzel kommentálta a Schalke hivatalos Twitter-oldala a rendhagyó interjút, amihez még egy röhögős szmájlit is odabiggyesztettek. A játékos is köhécselve arról beszélt, hogy nincs hangja, meg amúgy is mindenki értheti, mekkora siker volt ez a csapatnak.

A Schalke ezt megelőzően az 1990-91-es szezonban játszott a másodosztályban, azóta ötször is ezüstérmes volt a Bundesligában, 2011-ben pedig elődöntős volt a Bajnokok Ligájában. Tavaly viszont a tök utolsó lett, 34 bajnokijából csak hármat tudott megnyerni.

Olvasói sztorik