Nemzetközi foci

Modricra a visszavonulása után is számítanak a Realnál

OLI SCARFF / AFP
OLI SCARFF / AFP

Luka Modric 36 évesen is kihagyhatatlan a Real Madridból, a horvát varázsló Chelsea elleni, külsővel adott gólpasszát még mindig nehéz elfelejteni, és a Manchester City elleni elődöntő első felvonásán is voltak remek villanásai.

A vb-ezüstérmes, aranylabdás középpályás szerződése a nyáron lejár, de a Real már megállapodott a játékossal, hogy újabb idényt vállal, sőt az As szerint a feleknek opciós joguk lesz plusz egy évet hosszabbítani, vagyis Modric akár 2024-ig is viselheti a Real mezét.

A játékos korábban azt mondta, ha a teste engedi, akár 40 éves koráig is futballozna, de a klubnál már gondolnak a visszavonulása utáni időszakra is, és azt szeretnék, ha Modric a pályáról átköltözne a klubházba, és a menedzsment tagja lenne.

Modric ebben az idényben 39 tétmeccsen szerepelt a Realban, ezeken 3 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. Nyáron lesz tíz éve, hogy a horvát klasszis a Tottenhamtől a Realhoz szerződött, és a spanyol csapattal 18 trófeát nyert, köztük két bajnokságot, egy Király Kupát, négy BL-t és négy klubvébét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik