Nemzetközi foci

Magyar játékosa miatt kapott súlyos büntetést a Partizan

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A következő három átigazolási időszakban nem vehet részt a Partizan labdarúgócsapata, miután a belgrádi klub nem teljesítette fizetési kötelezettségét Holender Filip szerződtetése kapcsán.

Kapcsolódó
Szoboszlaiék egyelőre nem gondolkodnak a klubváltásban
Persze az elképzelések bármikor változhatnak, de most egyelőre nem téma ez, mert a Lipcse versenyben van a bajnoki ezüstért, döntőzik a Német Kupában és elődöntős az Európa Ligában.

A 16-szoros magyar válogatott labdarúgó 2019-ben szerződött a svájci Luganóhoz, de egy év után kölcsönben a Partizanhoz került, ahol 26 bajnokin 9 gólt szerzett. A szerb klub tavaly nyáron élt a vételi opcióval, de Holender 2021-22-es idényben mindössze 20 bajnokin kapott lehetőséget, és csupán ötször a kezdőcsapatban.

A Lugano azonban becsapottnak érzi magát, a Partizan ugyan az 50 ezer eurós kölcsönszerződést teljesítette, de a végleges szerződés 450 ezer eurós értékét március végéig nem fizette ki.

A svájciak a FIFA-hoz fordultak, amely megbüntette a Partizant, amely a 2022-es nyári, illetve a 2023-as téli és nyári időszakban nem igazolhat senkit.

Ugyanakkor, ha a klub fizet, akkor a szankciók semmissé válnak, írta a szerb Kurir.

Olvasói sztorik