Mohos Márton / 24.hu
Nemzetközi foci sport

Magyar játékosa miatt kapott súlyos büntetést a Partizan

A következő három átigazolási időszakban nem vehet részt a Partizan labdarúgócsapata, miután a belgrádi klub nem teljesítette fizetési kötelezettségét Holender Filip szerződtetése kapcsán.

Kapcsolódó
Szoboszlaiék egyelőre nem gondolkodnak a klubváltásban
Persze az elképzelések bármikor változhatnak, de most egyelőre nem téma ez, mert a Lipcse versenyben van a bajnoki ezüstért, döntőzik a Német Kupában és elődöntős az Európa Ligában.

A 16-szoros magyar válogatott labdarúgó 2019-ben szerződött a svájci Luganóhoz, de egy év után kölcsönben a Partizanhoz került, ahol 26 bajnokin 9 gólt szerzett. A szerb klub tavaly nyáron élt a vételi opcióval, de Holender 2021-22-es idényben mindössze 20 bajnokin kapott lehetőséget, és csupán ötször a kezdőcsapatban.

A Lugano azonban becsapottnak érzi magát, a Partizan ugyan az 50 ezer eurós kölcsönszerződést teljesítette, de a végleges szerződés 450 ezer eurós értékét március végéig nem fizette ki.

A svájciak a FIFA-hoz fordultak, amely megbüntette a Partizant, amely a 2022-es nyári, illetve a 2023-as téli és nyári időszakban nem igazolhat senkit.

Ugyanakkor, ha a klub fizet, akkor a szankciók semmissé válnak, írta a szerb Kurir.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!