Nemzetközi foci sport

Szívmelengető látvány a Hammarby-szurkolók szezonnyitó vonulása

Nem hagyta ki a hagyományos szurkolói felvonulását a Hammarby labdarúgócsapata, amely a szezon első bajnokiján 30 ezer szurkoló előtt fogadta az újonc Helsingborgot a stockholmi Tele 2 Arenában.

A svéd fővárosban órákkal a mérkőzés előtt fesztiválhangulat uralkodott, a nézők a hagyományoknak megfelelően a Medborgarplatsentől a Skanstullsbronon át három kilométert gyalogoltak a stadionig.

Varázslatos érzés, az egész tested beleremeg mindebbe. Futballistaként nem lehettünk ilyennek a részesei, de így visszavonulás után már libabőrös érzés itt lenni

– nyilatkozta Kennedy Bakircioglü, a klub egykori svéd válogatott középpályása, aki tagja volt a 2001-es bajnokcsapatnak.

Bakircioglü elmondta, úgy érzi, jól sikerültek az igazolások és erős csapat jött össze – ezt bizonyította is a Hammarby, amely 2-1-es győzelemmel nyitotta a szezont.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!