Nemzetközi foci

A Fener kapusa védte meg a bírót a berohanó szurkolótól

Nem sikerült megnyernie a hétvégi rangadót a Fenerbahce labdarúgócsapata, amely csak 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán az első helyezett Trabzonspor ellen.

A Szalai Attila vezette védelem pedig jól állt a lábán, főleg azok után, hogy Zorbay Kücük játékvezető a 18. percben jogos piros lapot mutatott fel Irfan Kahvecinek, aki durván megtaposta ellenfelét.

Hogy ezt követően a Fener miért adott ki olyan közleményt, amelyben a bírót vádolta, és azt írta, „egész Törökország látta, hogy nekünk volt igazunk”, azt nehéz megmondani.

A szurkolók is nehezen viselték a történteket, miután a vendégek a nigériai Anthony Nwakaeme révén megszerezték a vezetést, a félidő vége előtt egy drukker berontott a pályára, hogy elégtételt vegyen a bírón.

Kücük szerencséjére a Fener válogatott kapusa, Altay Bayindir eszmélt, és Hakan Yandas, valamint Serdar Aziz segítségével lekapcsolta a renitenst.

A 71. percben Miha Zajc egyenlített, de a botránynak nem volt vége, három perccel később a vendégek szöglethez készülődő görög válogatott támadóját, Anasztasiosz Bakaszetaszt dobták meg.

A mérkőzés végül 1-1-es döntetlennel ért véget.

Olvasói sztorik