David Aliaga / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Mélyrepülés miatt kirúgták Uzuni edzőjét

2021. december 22-én, az Atlético Madrid ellen szerzett legutóbb három pontot a Granada labdarúgócsapata, amely a szombati, 3-1-es valenciai vereséggel immáron kilenc bajnoki óta nyeretlen.

Kapcsolódó
Hatalmas gólokkal fordított a Real Madrid
A Real dominanciájára jellemző, hogy egész meccsen egy lövést engedélyezett az ellenfélnek.

A rossz széria miatt a klub vezetése úgy döntött, meneszti a nyáron kinevezett Robert Morenót, és a még éppen nem kieső pozíciót érő, 17. helyen álló csapat irányítását az idény végéig Ruben Torrecilla kapja meg.

A klub úgy döntött, hogy elköszön Robert Morenótól, az első csapat edzőjétől. A Granada szeretné megköszönni Moreno munkáját és odaadását, és sok szerencsét kíván neki a jövőben

– olvasható a közleményben.

A szurkolók az elmúlt fordulókban már hangot adtak nemtetszésüknek, és követelték a változást.

A Granadában futballozik a Ferencvárostól szerződtette Myrto Uzuni, aki eddig öt bajnokin lépett pályára, de még nem szerzett gólt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!