MTI/EPA/Peter Powell
Nemzetközi foci sport

Cristiano Ronaldo is üzent az orosz-ukrán háború miatt

Cristiano Ronaldo is üzent az ukrán-orosz háború kapcsán.

Oroszország csütörtökön indított offenzívát Ukrajna ellen, amely ellen a világ minden táján felszólalnak sportolók. Nem kivétel a Manchester United világsztárja sem, aki rövid, de egyértelmű üzenetet közölt Instagram-sztorijában:

Jobb világot kell teremtenünk a gyermekeink számára, világbékéért imádkozom

– írta fekete háttérrel Ronaldo.

Az orosz csapatok szombaton ostrom alá vették már Kijevet is, erre a linkre kattintva követheti a 24.hu hírfolyamát a háború aktualitásairól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!