Nemzetközi foci sport

1423 nap gólképtelenség után élete találatát szerezte

12 mérkőzés után pontelőnnyel vezeti az ausztrál labdarúgó-bajnokságot a Western United, amely vasárnap 3-2-re verte a Western Sydney Wanderers csapatát.

A mérkőzés hőse a 26 éves védő, Ben Garuccio volt, aki 1423 nap után szerzett ismét gólt az élvonalban – legutóbb erre 2018., március 30-án volt képes, még az Adelaide United játékosaként a Wellington Phoenix ellen.

Ráadásul nem elég, hogy ezúttal duplázott, de a második gólja egészen csodálatosra sikeredett: a labdát skorpiórúgással, azaz félig-meddig kézállásba ugorva juttatta a hálóba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!