Nemzetközi foci

Nagy bejelentésre készül a Barcelona

Josep LAGO / AFP
Josep LAGO / AFP

Úgy tűnik, a korábbi pletykáknak volt valóságalapjuk, Pierre-Emerick Aubameyang ugyanis valóban jó úton halad Barcelona felé. Olyannyira, hogy a gaboni csatárt a helyi repülőtéren filmezték le, az angol lapok pedig arról írnak, hogy távozik az Arsenaltól.

A 32 éves, 72-szeres válogatott támadó 2013 és 2018 között a Borussia Dortmundban, azóta pedig az Arsenalban ontotta a gólokat, azonban a Southampton elleni, december 12-i meccs óta nem tagja a londoniak keretének, miután későn tért vissza beteg édesanyjától.

A csapatkapitányi tisztségtől megfosztott játékos a hírek szerint kölcsönbe a Barcelonához szerződik, de az üzlet várhatóan csak akkor valósul meg, ha a katalán klub legalább egy labdarúgót el tud adni jelenlegi keretéből.

A Guardian szerint a két klub már elvi megállapodást kötött, a katalánok most mindent elkövetnek, hogy Ousmane Dembélének csapatot találjanak.

Aubameyang kihagyta a most zajló Afrika kupát, miután a koronavírus-fertőzésből felépülve szívproblémát fedeztek fel az orvosok. Ő azonban azt mondta, teljesen jól van és egészséges.

Olvasói sztorik