CHARLY TRIBALLEAU / AFP
Nemzetközi foci sport

Barátja ült be vizsgázni az Afrika Kupán szereplő csatár helyett

Úgy tűnik, hogy az Afrika Kupán szereplő egyiptomi Mosztafa Mohamed helyett egy barátja ült be vizsgázni.

Egyiptom már a legjobb nyolc között jár a kameruni Afrika Kupán, és Mohamed eddig csapata mind a négy meccsén szerepet kapott.

A 24 éves csatár informatikát tanul egy gizai felsőoktatási intézményben, ahol januárban vizsgáznia kellett volna. A válogatottbeli kötelezettségei azonban ezt nem tették lehetővé, de ekkor lépett színre egy barátja, akit megkért, hogy jelenjen meg helyette a vizsgán.

Ő a barátom, és a jövője veszélybe került volna, ha nem teszi le a vizsgát. Csak segíteni akartam neki

– nyilatkozta a Mohamed helyett beugró férfi. Az ügyet most a rendőrség vizsgálja, és a focistát helyettesítő barát azt mondta, előre megbeszélték a forgatkónyvet, mielőtt Mohamed elutazott a tornára.

A kiemelt képen Mohamed (jobbra) a szövetségi kapitány, Carlos Queiroz, valamint Mohamed Szalah társaságában látható.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!