Ion Alcoba/Quality Sport Images/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Ilyen csúnya hibát sem gyakran látunk egy Atleti-védőtől

Az Atlético Madrid szerda este 2-0-ra kikapott a Real Sociedad vendégeként, ezzel kiesett a Király Kupából.

A hazai csapat már az első félidő derekán vezetést szerzett, de az igazi hidegzuhany térfélcsere után érte az Atletit. Mario Hermoso utolsó emberként kezdett el cselezgetni, amivel rögtön el is veszítette a labdát. Alexander Sörloth így zavartalanul törhetett kapura és növelte az előnyt.

Amióta Diego Simeone a csapat edzője, a betonbiztos védekezéséről híres az Atleti, így alighanem nagy fejmosást kaphatott Hermoso a kapitális bakija miatt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!