Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo nehezen viselte, hogy lecserélték a Manchester United meccsén

Marc Atkins/Getty Images
Marc Atkins/Getty Images

A Manchester United szerda este 3-1-re győzött a Brentford otthonában a Premier League 17. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Kapcsolódó
Contét kiborította, hogy teljes a káosz a Premier League-ben
Azt a meccset pótolják be, amit anno nem halaszthattak el, így kiestek a Konferencia Ligából, viszont az ellenfél mégis elhalaszthatta.

Nem volt könnyű szülés a három pont megszerzése, térfélcsere után sikerült Fred hosszú indításából Elangának gólt fejelni.

Innentől kicsit megnyugodhatott az MU, ami jót tett a játékának, Cristiano Ronaldo pedig egy zseniális, mellel előkészített labdával lepte meg Bruno Fernandest, aki kihagyhatatlan helyzetbe hozta Greenwoodot.

Az utolsó húsz percre óvatos taktikára váltott Ralf Rangnick, amely miatt ismét Ronaldo került a középpontba. A világsztár ugyanis jelenetet rendezett, amiért az ő helyére küldik be Harry Maguire-t. Ha akarta volna sem tudta volna titkolni a csalódottságát.

Nem sokkal később Rashford is betalált, a hazai csapat már csak szépíteni tudott, így aztán a Manchester United világsztárjának kirohanása nem sokat számított. A nap másik meccsén a Tottenham hihetetlen fordítással nyert 3-2-re, Steven Bergwijn a 96. és a 97. percben talált be a Leicester ellen.

A Spurs ötödik, a Manchester United pedig hetedik az angol bajnokságban a győzelmet követően.

Eredmények – Premier League, a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzések

Leicester City-Tottenham Hotspur 2-3 (1-1)
Brentford-Manchester United 1-3 (0-0)

Olvasói sztorik