Nemzetközi foci sport

A pályán esett össze a mali válogatott labdarúgó

Ousmane Coulibaly Franciaországban született, 26-szoros mali válogatott labdarúgó szombaton, az Al-Rayyan – Al-Wakra mérkőzés első félidejének végén hirtelen előregörnyedt, majd összeesett. A mérkőzésen tevékenykedő mentők azonnal a pályára érkeztek és a vendégcsapat futballistáját újraélesztették. Később a stadionban folytatták a belső védő kezelését, majd csak eztán szállították kórházba. A meccset a játékvezető a hazaiak 1-0-ás vezetésénél végül fébeszakította.

Helyi információk szerint a korábban a Panathinaikószban is megfordult 32 éves labdarúgó állapota stabil.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!