Nemzetközi foci sport

A pályán összeesett, majd meghalt egy 18 éves futballista

Adrien Sandjo, a Cit Turin 18 éves játékosa egy piemonti regionális U19-es kiválasztó tornán  lett rossszul. A torinói Beppe Viola pályán fiatal kameruni labdarúgó szerda délután a mérkőzés közben földre rogyott, leállt a szíve. A helyszínen tartózkodó orvosi stáb azonnal megpróbálták defibrillátorral újraéleszteni. Az elsősegélynyújtás alatt Adrien csapattársai ugyanúgy élő pajzsként védték, mint a legutóbbi Európa-bajnokságon, amikor Christian Eriksen szívleállása után a földre rogyott. A mintegy fél óra alatt kiérkező mentők Sandjot a Molinette kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol tovább küzdöttek az életéért, ám nem sikerült megmenteni azt– számolt be a sport.sky.it.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!