Nemzetközi foci sport

Bement egy női meccsen a pályára, az egyik játékos hokisokat megszégyenítő módon leütközte

Samantha Kerr a női Bajnokok Ligája történetének egyik legfurcsább sárga lapját szerdán. A Chelsea női focicsapata a Juventusszal játszott a Bajnokok Ligájában, a hajrában pedig a pályára rohant egy drukker, mire Kerre fogta magát, és egy tökéletesen kivitelezett bodicsekkel a földre küldte a férfit – ezért kapta a figyelmeztetést.

Míg az illetéktelen pályára lépést fütty fogadta, addig Kerr megmozdulását már megtapsolta a közönség.

Kapcsolódó
40 ezer néző előtt szedte ízekre a Chelsea az Arsenalt – a női foci ünnepe volt az FA Kupa-döntő
Több, mint 40 ezer szurkoló gyűlt össze a Wembley-ben, hogy megnézze a két legjobb angol női csapat, az Arsenal és a Chelsea összecsapását az FA Kupa döntőjében.

A meccs maga 0-0-s döntetlennel ért véget, a Chelsea már biztosan megnyeri a csoportját, míg a Juventus a második helyen áll, azonos pontszámmal a Wolsfburggal. Egy forduló van még hátra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!