Nemzetközi foci sport

Elcsúszott és az égbe lőtte a tizenegyest a Juve argentinja

A Juventus 2-0-ra győzött a sereghajtó Salernitana vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának keddi játéknapján. Az így is csak a tabella hetedik helyén álló torinóiaknál Paulo Dybala és Alvaro Morata volt eredményes, de a vendégcsapatnak volt videobíróval visszavont gólja, valamint Dybala a meccs hajrájában az égbe lőtt egy tizenegyest, mivel megcsúszott a rúgás előtt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!