David Cannon / Allsport / Getty Images
Nemzetközi foci sport

FA-kupát nyert legendás edzőjét gyászolja a Coventry City

Nyolcvanöt éves korában meghalt John Sillett, a Coventry City 1987-ben FA-kupát nyert labdarúgócsapatának vezetőedzője, írta az MTI.

Sillett játékosként 1954 és 1968 között a Chelsea, a Coventry és a Plymouth Argyle alkalmazásában állt, előbbi klubbal 1955-ben élvonalbeli bajnokságot nyert.

Edzőként 1974-től elsőként a Hereford Unitednél dolgozott, majd 1986-90 között a Coventry Cityt irányította, amellyel legnagyobb sikereként az FA-kupa 1986-87-es kiírásának döntőjében hosszabbítás után 3-2-re győzte le a Tottenhamet a Wembley Stadionban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!