Twitter
Nemzetközi foci sport

Összevesztek a csapattársak a pályán, aztán olyan jött, amit eddig még nem láttunk

Azon már nem nagyon szoktunk fennakadni, ha egy focista alaposan rájátszik egy esetre, hogy ezzel próbálja elérni, hogy a játékvezető kiállítsa az ellenfelet.

De olyat még nem igazán láttunk, hogy valaki összebalhézik a csapattársával, majd utána eljátssza a nagyhalált. A norvég bajnokság legutóbbi fordulójában, a Kristiansund-Viking meccsen éppen ez történt.

A Viking 3-2-re vezetett, de a hosszabbításban a csapat egyik védője, David Brekalo összeveszett a kapussal, Patrik Gunnarsonnal. Brekalo kétszer is meglökte a kapust, aki másodjára a fejét fogva teátrálisan eldőlt, és a védő végül piros kapott.

Az is lehet, hogy a bíró már a lökésért is kiszórta volna a szlovén védőt, de nem mutat jól, hogy Gunnarsson még rá is játszott az esetre. A Viking egyébként végül kihúzta 3-2-vel, és ezzel a harmadik helyen áll, míg a Kristiansund hatodik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!