Nemzetközi foci sport

Alig hisszük el, milyen gólt kapott a madridi kapus

A címvédő Atlético Madrid gól nélküli első félidőt követően ütötte ki idegenben a Cádizt a spanyol bajnokságban és nyert 4-1-re. Lemar fejjel szerzett vezetést, Griezmann egy okos lövéssel duplázta meg az előnyt, de betalált még Correa és Cunha is.

A legelemlékezetesebb találatot viszont a hazaiak hozták össze, az Atlético kapusának, Jan Oblaknak a segítségével.

Lozano a 86. percben lőtte középre a labdát, de az felpattant egy védő lábáról. Oblak azonban elszámolta a labda ívét és végül a saját kapujába ütötte azt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!