Nemzetközi foci sport

Hátbaverte a játékvezető, összeesett, mint egy rongybaba

Szombat este két brazil csapat, a Palmeiras és a Flamengo lépett pályára a Libertadores Kupa, a dél-amerikai BL döntőjében. Veiga szerezte meg a vezetést a Palmeiras számára az ötödik percben, ám az előnyt Gabriel Barbosa a 72. percben egalizálta.

Mivel az eredmény nem változott, hosszabbításra került sor, és a 95 percben Deyverson ismét a Palmeirasnak szerezte meg az előnyt. Aztán egészen viccesen furcsa jelenettel zárult a montevideói finálé. A 123. percben a győztes gól szerzője újabb főszerepet vállalt: Pitana játékvezető jobb kezével hozzáért Deyverson hátához, amitől a csatár eljátszotta a nagy halált, úgy esett össze, mint egy rongybaba.

A Sao Paoló-i együttes megvédte bajnoki címét. Ezzel a Palmeiras húsz év után az első duplázó.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!