FRANCK FIFE / AFP
Nemzetközi foci sport

Minden szempár Ramosra szegeződik a City-PSG BL-rangadón

Több mint négy hónap után bemutatkozhat a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatában Sergio Ramos.

A párizsi klub kedden hozta nyilvánosságra a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre készülő meccskeretét, amelyben helyet kapott a 35 éves világ- és Európa-bajnok spanyol hátvéd, aki a júniusban 16 év után távozott a Real Madridtól.

A Reallal négyszeres BL-győztes, 180-szoros válogatott hátvéd legutóbb májusban játszott tétmérkőzést, azóta sérülések miatt nem volt bevethető, és azt lehetett olvasni, a párizsi klubnál már azt fontolgatták, hogy lapátra teszik.

Kapcsolódó
A PSG már azt fontolgatja, hogy kidobja Sergio Ramost
Egyetlen percet sem játszott még új csapatában.

A Marcának nyilatkozó Lionel Messit megkérdezték Ramosról, akivel a spanyol bajnokságban hatalmas csatákat vívtak, hiszen egyikük a Barcelonának, a másik pedig a Real Madridnak volt kiemelkedő egyénisége.

Messi azt mondta, mindig tisztelték egymást Ramosszal, és most, hogy egy öltözőben vannak, és testközelből láthatja, meggyőzödött arról, hogy nagyszerű fickó.

A BL B csoportjában két fordulóval a vége előtt a Manchester Citynek 9, a PSG-nek 8, a Bruges-nek 4, a három magyart is foglalkoztató RB Leipzignek 1 pontja van.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!