ANDREAS GORA / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Nemzetközi foci sport

Bekeményít Dárdai klubja is: nem kapnak fizetést az oltatlanul karanténba kerülő játékosok

Le kell mondaniuk a fizetésükről a Hertha BSC-nél azoknak a karanténba kerülő futballistáknak, akik nem oltatták be magukat a koronavírus elleni vakcinával. Fredi Bobic, a klub sportigazgatója elmondta:

ha egy oltatlan játékost izolálni kell, és emiatt a Dárdai Pál által irányított szakmai stáb kénytelen őt nélkülözni, akkor az illető nem kapja meg a járandóságát.

Kapcsolódó
„Ezt valaki büntetlenül megteheti?” – köpés miatt fordult a Haladás az MLSZ-hez
Elküldték a Pátkai Mátéról készült felvételt a fegyelmi bizottságnak.

A berlinieknél – ahol sajtóhírek szerint a keret nagy része már megkapta a vakcinát, így közel száz százalékos az átoltottság – már többször is karanténba került jó néhány futballista. A Herthánál az oltatlan játékosoknak október óta a PCR-tesztekért is fizetniük kell, írja az MTI.

A napokban a Bayern München is közölte: az oltatlanul karanténba kerülő játékosainak az elkülönítés idejére nem ad fizetést.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!