Szigetváry Zsolt / MTI
Nemzetközi foci sport

Ezzel a kezdőcsapattal zárjuk a vb-selejtezőt Varsóban

Négy helyen változtatott a San Marino elleni kezdőcsapatom Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a lengyelek elleni utolsó világbajnoki selejtezőre.

Kapcsolódó
Nagy veszteség érte a magyar futballválogatottat
A lengyelek elleni világbajnoki selejtezőn nem játszhat Szoboszlai Dominik.

Ez azt jelenti, hogy Botka Endre, Vécsei Bálint, Gazdag Dániel és Szoboszlai Dominik helyett Varsóban ezúttal Fiola Attila, Nagy Zsolt, Schäfer András és Varga Kevin lép pályára.

Vb-selejtező, I csoport, 10. forduló

Lengyelország–Magyarország
Varsó, Nemzeti Stadion
v.: Tiago Martins (portugál)
Lengyelország: Szczesny – Dawidowicz, Kedziora, Bednarek, Puchacz – Cash, Linetty, Klich, Moder – Swiderski, Piatek.
Magyarország: Dibusz – Fiola, Lang, Szalai Attila – Nego, Nagy Á., Schäfer, Nagy Zs., – Varga K., Szalai Ádám, Schön.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!