Nemzetközi foci

Csak futott, közben Ronaldo nevét kiabálta – nem kapott büntetést a 11 éves kislány

Paul Faith / AFP
Paul Faith / AFP

3000 eurós büntetést is kaphatott volna a mindössze 11 éves Addison Whelan, aki a csütörtöki, Írország-Portugália világbajnoki selejtezőt követően berohant a pályára, elkérte és meg is kapta Cristiano Ronaldo mezét.

Kapcsolódó
Cristiano Ronaldo megríkatott egy kislányt
A Dublini Aviva Stadionban a Manchester United és a portugál válogatott klasszisa megint boldoggá tett egy gyermeket.

„A második sorban ültem, könnyen átléptem az első sort és a kerítést, kiszaladtam a pályára, és csak futottam-futottam, közben Ronaldo nevét kiabáltam.

A biztonságiak elkaptak, de ő megfordult, meglátott és azt mondta, hagyjanak békén. Odajött hozzám, én szinte sokkot kaptam, de sikerült elkérnem a mezét

– mesélte a kislány.

A Manchester United sztárja teljesítette kívánságát, a síró lány még egy ölelést is kapott, majd a biztonságiak lekísérték a pályáról.

Addison azt mondta, ha megbüntetik, édesapja biztosan kifizeti majd.

Az ír szövetség később megerősítette, hogy Addisont nem sújtják pénzbírsággal, de emlékeztette a szurkolókat, hogy ettől függetlenül senki se rohanjon be a pályára..

A kislány az RTÉ Morning Ireland című műsorában elárulta, hogy első éjszaka úgy aludt, hogy a mez az ágyában volt, de sokáig fel se merte próbálni, akkor becsben tartotta.

Feltett vágya, hogy ő maga is futballkarriert csináljon, jelenleg a Shelbourne csapatában szerepel, de arról álmodik, hogy az Arsenal játékosa és ír válogatott lesz majd.

Olvasói sztorik