Paul Faith / AFP
Nemzetközi foci sport

Csak futott, közben Ronaldo nevét kiabálta – nem kapott büntetést a 11 éves kislány

3000 eurós büntetést is kaphatott volna a mindössze 11 éves Addison Whelan, aki a csütörtöki, Írország-Portugália világbajnoki selejtezőt követően berohant a pályára, elkérte és meg is kapta Cristiano Ronaldo mezét.

Kapcsolódó
Cristiano Ronaldo megríkatott egy kislányt
A Dublini Aviva Stadionban a Manchester United és a portugál válogatott klasszisa megint boldoggá tett egy gyermeket.

„A második sorban ültem, könnyen átléptem az első sort és a kerítést, kiszaladtam a pályára, és csak futottam-futottam, közben Ronaldo nevét kiabáltam.

A biztonságiak elkaptak, de ő megfordult, meglátott és azt mondta, hagyjanak békén. Odajött hozzám, én szinte sokkot kaptam, de sikerült elkérnem a mezét

– mesélte a kislány.

A Manchester United sztárja teljesítette kívánságát, a síró lány még egy ölelést is kapott, majd a biztonságiak lekísérték a pályáról.

Addison azt mondta, ha megbüntetik, édesapja biztosan kifizeti majd.

Az ír szövetség később megerősítette, hogy Addisont nem sújtják pénzbírsággal, de emlékeztette a szurkolókat, hogy ettől függetlenül senki se rohanjon be a pályára..

A kislány az RTÉ Morning Ireland című műsorában elárulta, hogy első éjszaka úgy aludt, hogy a mez az ágyában volt, de sokáig fel se merte próbálni, akkor becsben tartotta.

Feltett vágya, hogy ő maga is futballkarriert csináljon, jelenleg a Shelbourne csapatában szerepel, de arról álmodik, hogy az Arsenal játékosa és ír válogatott lesz majd.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!