Nemzetközi foci sport

Elhunyt Ron Flowers, a világbajnok angol labdarúgó

A Wolverhampton Wanderers honlapján bejelentette, hogy 87 éves korában elhunyt a klublegenda, a  klub alelnöke Ron Flowers.

Flowers a Wolves legsikeresebb korszakában három első osztályú bajnoki címhez és FA-kupa győzelemhez segítette csapatát. 1952 és 1967 között 515 alkalommal szerepelt a klub színeiben , és tagja volt Anglia 1966-os vb-győztes csapatának.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!