Nemzetközi foci sport

A Barcelona klasszisa szívbetegség miatt befejezheti pályafutását

A jelek arra utalnak, Sergio Agüero szívével jóval nagyobb a baj, mint korábban gondolták. A barcelona támadója október végén, az Alaves elleni bajnoki első félidejében mellkasi panaszokra hivatkozott, ezért le kellett cserélni.

Kapcsolódó
Barcelonában nagyon aggódnak Agüeróért
A csatárt mellkasi panaszok miatt cserélték le, szívvizsgálatra kórházba vitték.

Az első vizsgálatok után az orvosok azt a diagnózist állították fel, hogy három hónap után újra futballozhat, ám a legfrissebb jelentések szerint

a szívbetegsége elég súlyos lehet ahhoz, hogy véget vessen karrierjének.Mindezt a Catalunya Radióra hivatkozva írja az Eurosport.

Agüero idén nyáron igazolt az FC Barcelonához, előtte tíz éven át a Manchester Cityt szolgálta. Profi karrierjét hazájában, az Independienténél kezdte, majd 2006-ban, mindössze 18 esztendősen szerződött az Atlético Madridhoz, az angolok innen vásárolták meg 40 millió euróért, amit aztán egy évtized alatt 184 találattal szolgált meg. A 33 éves támadó eddig 101-szer lépett pályára az argentin válogatottban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!