Ian MacNicol/Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Newcastle-nek már van edzője, Steven Gerrard mégis a Premier League-ben kaphat állást

Visszatérhet a Premier League-be Steven Gerrard egybehangzó brit sajtóértesülések szerint.

Kapcsolódó
A Hillsborough-tragédia óta először lehet ismét állva szurkolni a briteknél
Nyit a Premier League és a Championship, öt angol stadion lesz a próbahelyszín.

A liverpooli ikon első edzői munkája imponálóan sikerült a Rangers kispadján, ezért újra és újra szóba kerül a neve, ha angol csapatok keresnek szakambert. Már a Newcastle United kapcsán is fölmerült, hogy szívesen látnák, ám az új projektet Eddie Howe kapta végül.

Az Aston Villa azonban látja a potenciált Gerrardban és több újságíró beszámolója szerint már az angol edző is hajlana arra, hogy szintet lépjen a skót bajnokságból.

A BBC azt is kiemelte, hogy Christian Purslow korábban a Liverpool vezérigazgatója volt, míg most az Aston Villánál tölt be hasonló állást, így ő is könnyebben győzheti meg a 41 éves szakembert, hogy váltson. Eközben az AP újságírója szerint már felkészült a Rangers a „legrosszabbra” és azt is eldöntötték már, hogy ha Gerrard elmegy, akkor Derek McInnes veheti át a csapatot.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!