Nemzetközi foci sport

Sírva búcsúzott Xavi az al-Szaddtól

Pénteken elbúcsúzott a játékosoktól Xavi Hernández a katari al-Szaddnál. A korábbi kiváló középpályás jelenlegi klubja bejelentette, hogy megegyezett az edző kapcsán a Barcelonával, így Xavi veszi át a katalán csapat irányítását.

Xavi, akiért a hírek szerint 5 millió eurót kell kifizetni az al-Szaddnak, meghatódva köszönt el a labdarúgóktól.

Xavi, aki a spanyol válogatottal világ- (2010) és két Európa-bajnoki aranyat (2008, 2012) szerzett, 1998 és 2015 között 25 trófeát, közte nyolc spanyol bajnoki címet, három Király Kupát és négy Bajnokok Ligáját nyert a Barcelonával. Távozását követően 2019-ig a katari klub játékosa volt, ezt követően lett az arab együttes trénere.

A tavalyi szezonban a csapat kupákat nyert, és Katar bajnoka lett úgy, hogy egyetlen meccset sem veszített el.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!