Nemzetközi foci sport

Megtámadta egy nagymama a bírót, aki ezek után lekurvázta

Bizarr ügyben kellett döntést hoznia a Dán Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának, egy harmadosztályú mérkőzést követően ugyanis egy 75 éves nagymama rátámadt a játékvezetőre.

A furcsa jelenetek az október 23-i, Karlsunde IF–Slagelse mérkőzés követően bontakoztak ki, amelyet a vendégek 3-1-re megnyertek.

A lefújást követően egy karlslundei játékos, Mathias Moestrup nagymamája rátámadt a játékvezetőre, azt kiabálva neki, hogy „te egy rettenetesen gyenge és rossz bíró vagy” – derült ki a játékvezetői jelentésből.

Azonban a viszontválaszt már nem írta le, arról az edző stáb egyik tagja a számolt be később, a játékvezető ugyanis így vágott vissza:

Fogd be, vén kurva, és tisztítsd meg inkább a szemüvegedet!

Emiatt aztán az unoka, Mathias Moestrup sem hagyta annyiban a dolgot, a dühöngő játékos egészen az öltözőig kísérte a játékvezetőket, és csak ott sikerült lefogni. Végül őt a meccs után ki is állították.

A fegyelmi bizottság végül úgy döntött, hogy a jelentés alapján írásbeli figyelmeztetésben részesíti a pályaválasztó klubot.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!