Jean-Christophe Verhaegen / AFP
Nemzetközi foci sport

Minek annyit cipelni a labdát? Saját térfeléről lőtt gólt a támadó

Nem tudott elmozdulni az utolsó helyről a francia bajnokságban a Saint-Étienne, miután csak 1-1-es játszott a Metzcel. Ugyanakkor a csapat támadója, a tunéziai Wahbi Khazri megszerezte a forduló gólját.

Egy kontrát indított volna a vendégcsapat, de Khazri jól mérte fel, hogy a kapus kint áll, így a saját térfeléről lövésre vállalkozott és sikerrel járt. Ez volt a 30 éves játékos hetedik gólja az idényben, amivel a második a góllövőlistán.

Kapcsolódó
A senki földjére tévedt, de még nagyobb bajba kerülhet az európai klubfoci korábbi óriása
Az egykor még Európa legjobb csapatai közé tartozó AS Saint-Étienne körül az árnyak hosszúra nyúlnak. Nyeretlen a bajnokságban, a kassza üres. Egy kiesésnek beláthatatlan következményei lennének.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!