Nemzetközi foci bajnokok ligája

Neymar nem játszik a Gulácsiék elleni BL-rangadón

FRANCK FIFE / AFP
FRANCK FIFE / AFP

Neymar biztosan kihagyja a Paris Saint-Germain keddi, RB Leipzig elleni csoportmeccsét a Bajnokok Ligájában. Mindezt a francia klub jelentette be, közölve, hogy a támadó közelítő izma még a válogatottnál sérült meg, egy pár napra még szüksége van, hogy rendbe jöjjön.

Kapcsolódó
Nem akar csak védekezni a pontszerzésre vágyó Fradi
Peter Stöger szerint egy idegenbeli pontszerzéssel jó helyzetbe kerülhetnének.

Neymar nélkül játszotta a legutóbbi bajnokiját is a PSG, még múlt pénteken az Angers ellen. A brazil aznap hajnalban még a dél-amerikai vb-selejtezőben lépett pályára. Egy gólja és két gólpassza volt az Uruguay elleni 4-1-es győzelem során, akkor végig a pályán volt.

Könnyen elképzelhető, hogy Mauro Icardi sem játszik. Az argentin támadót a felesége azzal vádolta meg egy Instagram-bejegyzésben, hogy megcsalta őt, a klub pedig elengedte a játékost, hogy rendezze párkapcsolatát. Icardi felesége, Wanda Nara egyben az ügynöke is. Még akkor ismerkedtek meg, amikor a korábbi modell egy másik argentin csatár, Maxi López felesége volt, akitől három gyermeke született. Icardival közösen két lányuk van.

A PSG vezeti az A csoportot a BL-ben, de azonos a pontszámba, mint a belga Club Brugge-nek. A Manchester City egy-egy győzelemmel és vereséggel áll a második helyen, míg a három magyar játékost – Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominiket – foglalkoztató Lipcse eddig nulla pontot szerezve az utolsó.

Olvasói sztorik