Nemzetközi foci

Sergio Ramos újra megsérült, a Real Madridnál sejtettek valamit?

Xavier Laine/Getty Images
Xavier Laine/Getty Images

Sergio Ramos szerződése nyáron lejárt a Real Madridnál, de még egy percet sem tudott játszani a Paris Saint-Germainben sérülés miatt.

Kapcsolódó
Bejelentette a PSG a nyár legnagyobb fogását, Sergio Ramost
Sergio Ramos két évre írt alá a párizsi futballcsapathoz.

A spanyol hátvéd térdével már az előző idényben is sok probléma volt, amiből egyelőre nem tud kilábalni. A PSG csütörtökön már arról számolt be, hogy az egyéni tréningek során újra rosszabbodott a futballista térde.

A különös sérüléshullám a francia és spanyol sajtót is megmozgatta, a témához talán Fred Hermel, az MRC újságírója adta a legizgalmasabb adalékot.

A Real Madrid tudott valamit? Hivatalosat nem tudok mondani, de úgy tudm, a klubon belül tudtak róla, hogy a védő térdében a porcok sokkal rosszabb állapotban vannak, mint gondoljuk. Többek között ezért sem hosszabbított vele a Real. Azt gyanítják, soha nem lesz már olyan, mint volt. Az lep meg leginkább, hogy Párizsban nagyon részletes orvosi vizsgálaton vett részt és biztos alaposan megvizsgálták a térdét, amivel már 2021-ben rengeteget küszködött

mondta Hermel.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Sergio Ramos mikor végezhet teljes értékű edzésmunkát, de elképzelhető, hogy még sokáig nem mutatkozhat be új csapatában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik