Nemzetközi foci

Agresszív Fradira és agresszív játékra számít a Celtic edzője

JORGE GUERRERO / AFP
JORGE GUERRERO / AFP

Ange Postecoglou vezetőedző szórakoztató, több gólt hozó mérkőzésre számít kedden, amikor csapata, a Celtic a Ferencvárost fogadja az Európa Liga csoportkörének harmadik fordulójában.

Kapcsolódó
A bíró életének második EL-csoportmeccse a Celtic-Ferencváros lesz
Remélhetőleg nem róla szól majd a találkozó.

„Láttuk a Ferencvárost az Európa Ligában és természetesen a magyar bajnokságban is. Tudjuk, hogy riválisunk szombaton csalódást keltő eredményt ért el, de azzal is tisztában vagyunk, hogy ennek ellenére egy nagyon jó csapatról van szó. Tavaly már találkozott egymással a Celtic és az FTC, ezúttal is erős meccsre számítok, már csak azért is, mert ha jól tudom, az FTC több kulcsjátékost is pihentetett” – idézte a Fradi.hu a Celtic edzőjét.

A Ferencvárosnak is nyernie kell, ezért pikáns meccsre számíthatunk. Mindkét csapatnak támadnia kell, emiatt kinyithat majd a pálya, több gólra van kilátás. Agresszív Fradira számítok agresszív játékkal

– tette hozzá.

Postecoglou elárulta, szinte minden fontos játékosára számíthat majd.

„Az egyetlen változás az lesz, hogy a fiatal Adam Montgomery ismét bevethető. Vasárnap és hétfőn is edzett a csapattal, készen áll a játékra” – idézte a szakembert a Celtsarehere.com portál.

A Celtic csapatkapitánya, Callum McGregor ugyancsak arról beszélt, tisztában vannak azzal, hogy a Ferencváros egy erős, jól szervezett csapat.

„Egy cipőben járunk, hiszen mindkettőnknek nyerni kell, éppen ezért lendületes mérkőzésre számítok. A tavalyi, 2-1-es FTC-győzelemmel végződött BL-selejtezőből már nem lehet kiindulni, sok változás történt azóta mindkét csapatnál, emellett mások lesznek a körülmények is, ezúttal szurkolók előtt játszhatunk. Nagyon várjuk a meccset, tudjuk a dolgunkat.”

A mérkőzés kedden, 16.30-kor kezdődik a glasgow-i Celtic Parkban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik