Nemzetközi foci

A közösségi média Solskjaer elleni hisztije lepereg a MU vezetőiről

Anthony Devlin / AFP
Anthony Devlin / AFP

Nincs könnyű helyzetben Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere, miután csapata a legutóbbi hat tétmérkőzés közül mindössze kétszer nyert.

A ManUnited a Premier League-ben a 4. helyen áll, a Ligakupából kiesett, és a Bajnokok Ligája első két mérkőzésén mindössze három pontot szerzett.

A klub futballigazgatója, John Murtough szerint a Manchester United teljes mértékben támogatja Solskjaert, és nem fogja megingatni a közösségi oldalakon futó „Ole Out” néven futó kampány.

Az #OleOut hashtaget használók szívesen látnák a norvég szakember menesztését, de Murtough szerint a közösségi média hisztériája nem befolyásolja a helyzetet.

Hosszú távú stratégiánk van és bízunk abban az irányban, amely felé haladunk.

Nem engedjük, hogy eltereljék a figyelmünket a közösségi médiában elhangzottak, amelyek néha lelkesedést, olykor hisztériát váltanak ki. Hisszük, hogy a siker felé vezető úton megvan a tehetség és a karakter a csapaton belül” – mondta Murtough egy rajongói fórumon.

A ManUnited a nyáron szerződtette Cristiano Ronaldót, Raphaël Varane-t és Jadon Sanchót, Murtough pedig elmondta, hogy a klub már a januári átigazolási időszakra készül, Solskjaer pedig kulcsszerepet játszik a döntéshozatali folyamatban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik