Nemzetközi foci

Tűz ütött ki az andorrai pályán, ahol Anglia vb-selejtezőt játszana

Szombaton Andorra-Anglia mérkőzést rendeznek a magyar válogatott világbajnoki selejtezős csoportjában, csakhogy pénteken tűz ütött ki a stadionban, ahol majd a találkozót rendeznék. A tűzoltók gyorsan a helyszínre értek, a pálya pedig nem sérült meg a tűzeset során.

Este az andorrai szövetség közölte, a tűz nem befolyásolja a programot, az angolok elleni mérkőzést a tervek szerint megrendezik szombaton. Hozzátették, személyi sérülés nem történt, a megégett felületeket pedig helyreállítják a kezdő sípszóig.

Az I csoportot Anglia vezeti, amely eddigi hat mérkőzéséből ötöt megnyert és mindössze egy döntetlenje van, a miniállam utáni mérkőzést követően Magyarországot fogadja majd. Andorrának eddig egy győzelme van, San Marinót verte meg.

Kapcsolódó
Marco Rossi a korábbi segítőjéről: Nem ismerek ilyen nevű embert
Korábban éveken át dolgoztak együtt, de aztán Giovanni Costantino az Európa-bajnokság előtt elfogadta az MTK vezetőedzői állását, így ki is került a válogatott szakmai stábjából.

A magyar válogatott a negyedik helyről várja a fordulót, Albániát fogadja – zárt kapuk mögött. A legnagyobb hiányzónk a csapatkapitány, Szalai Ádám, akinek a térdét műtötték nemrég.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik